Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Forseti People

Flexpool leerlingenvervoer

Opgeleide medewerkers snel en zelfstandig inzetbaar!

De maanden mei tot en met augustus staan bij veel gemeenten weer in het teken van het verwerken van de vele aanvragen voor het leerlingenvervoer. Bovendien staat er veel te veranderen door de invoering van de Wet passend onderwijs. Dit zorgt voor extra werkzaamheden voor de uitvoerende medewerkers, waardoor de afhandeling bij het beoordelingsproces van het leerlingenvervoer in veel gemeenten kwetsbaar is.

Het is niet ondenkbaar dat uw gemeente als gevolg van ziekte, vakantie, een (te) hoge werkdruk of anderszins tijdelijk iemand op locatie nodig heeft om u te ondersteunen bij de uitvoering van het leerlingenvervoer. En juist deze ondersteuning bieden wij met de specialisten binnen onze flexpool leerlingenvervoer.

Speciaal voor deze flexibele inzet bij gemeenten hebben wij een enthousiaste pool opgezet om gedurende het gehele jaar ondersteuning te bieden aan uw gemeente. Allen hebben onze opleiding leerlingenvervoer gevolgd onder leiding van Jeroen Peters. Deze kandidaten zijn met hun kennis en ervaring in staat om u direct en zelfstandig te ondersteunen in de uitvoering van het beoordelingsproces leerlingenvervoer. Wij kunnen landelijk ondersteuning bieden.

Uw voordelen:

  • opgeleid personeel direct beschikbaar;
  • flexibel inzetbaar, ook in de vakantietijd;
  • scherpe tarieven;
  • een frisse en scherpe blik bij het beoordelen van aanvragen;
  • uw aanvragen worden snel, deskundig en volledig afgehandeld;
  • Forseti biedt de medewerkers professionele achtervang.

Outsourcing

Wij kunnen uw aanvragen ook helemaal uit handen nemen en dit (deels) op afstand verwerken. Vanzelfsprekend in een goede samenwerking met u. Hiervoor maken we heldere afspraken en dragen wij zorg voor tijdige afhandeling tegen een vaste prijs. Klik hier voor meer informatie.

Onze klanten zijn positief!

De inzet van de pool is tot nu toe erg succesvol gebleken. Voor de volgende gemeenten zijn wij aan de slag gegaan: Baarn, Papendrecht, Franekeradeel, Haarlem, Coevorden, Doetinchem, Soest, Arnhem, Dongen, Sudwest Fryslan, Rijssen-Holten, Regio Noord Veluwe, Noordoostpolder, Wijdemeren, Lelystad, Renkum, Capelle aan den IJssel, Dronten, Kampen, Langedijk, Neder Betuwe, Putten, Stichtse Vecht en Utrecht.

We kijken met u naar de beste mogelijkheden en kunnen snel en op maat een inschatting maken van de inzet en de kosten. Neem hiervoor contact op met onze adviseur Jan Burger of 
Hanneke van de Ven via (073) 523 10 60 of via flexpool@forseti.nl.

Meer weten?

Neem  contact op met onze adviseurs 
Hanneke van de Ven of Jan Burger.

(073) 523 10 60
Ervaringen van onze medewerkers