Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Forseti People

Voor young professionals

Als starter op de arbeidsmarkt wil je jezelf graag zo breed mogelijk inzetten. Alleen zo kun je ontdekken wat jouw talenten zijn en waar je interesses liggen. Forseti People maakt dit mogelijk door deel te nemen aan onze flexpool. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen in het sociale domein bij diverse overheden in het sociale domein.

Ook wanneer je al enige ervaring hebt opgebouwd en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, helpt Forseti People je graag verder op weg.
We bieden je inhoudelijke begeleiding van onze ervaren krachten in de flexpool en experts uit ons warme netwerk. Zo kun je continu kennis en vragen met elkaar uitwisselen om ook de meest complexe vraagstukken van een passend advies te voorzien.
Al met al de perfecte mogelijkheid om in korte tijd veel ervaring toe te voegen aan je cv, waardoor je straks makkelijker de stap kunt zetten naar een uitdagende (vaste) baan.

Voorwaarden

Door je in te schrijven voor onze flexpool, geef je ons toestemming om voor jou op zoek te gaan naar een passende opdracht. Inschrijven is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Pas als wij een geschikte opdracht voor je gevonden hebben, gaan wij een flexibel contract met elkaar aan voor de duur van het project.
Afhankelijk van jouw wensen, kun je voor meerdere projecten tegelijk werkzaam zijn.

Sollicitatieproces

Je kunt online solliciteren op openstaande vacatures via onze website of een open sollicitatie achterlaten. We vragen je dan om wat meer informatie, zoals persoonsgegevens en contactgegevens. Je cv en je motivatietekst kun je uploaden. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging als we al je gegevens in goede orde hebben ontvangen.

Vervolgens neemt onze recruiter jouw sollicitatie in behandeling. Sluit deze aan op de betreffende vacature of komt de inhoud van jouw cv overeen met onze dienstverlening, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de recruiter.
Samen bepalen we vervolgens of je onderdeel uit zult maken van onze flexpool. Ook bekijken we de mogelijkheden om jouw kennisniveau te verhogen door middel van het volgen van een training of cursus.

Als er nog geen concrete vacature voorhanden is, gaan we op zoek naar een passende uitdaging. Als we deze voor je gevonden hebben, ben je helemaal klaar om als Wmo consulent of medewerker leerlingenvervoer aan de slag te gaan!

Recente vacatures