Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Forseti People

Voor professionals

Je beschikt over ruime werkervaring, maar bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een nieuw project of nieuwe opdracht. Forseti People helpt je graag verder op weg. Door deel te nemen aan onze flexpool, krijg je de kans om jouw kennis en ervaring in te zetten binnen het sociale domein bij diverse opdrachtgevers. Dat maakt je werk inspirerend en afwisselend.

Als professional krijg je tevens de gelegenheid om aan je coachende kwaliteiten te werken, door de junioren in onze flexpool te begeleiden bij hun dagelijkse werk. Wij geven je de tools om op elk gewenst moment kennis en vragen met elkaar uit te wisselen.

Voorwaarden

Door je in te schrijven voor onze flexpool, geef je ons toestemming om voor jou op zoek te gaan naar een passende opdracht. Inschrijven is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Pas als wij een geschikte opdracht voor je gevonden hebben, gaan wij een flexibel contract met elkaar aan voor de duur van het project.
Afhankelijk van jouw wensen, kun je voor meerdere projecten tegelijk werkzaam zijn.

Sollicitatieproces

Je kunt online solliciteren op openstaande vacatures via onze website of een open sollicitatie achterlaten. We vragen je dan om wat meer informatie, zoals persoonsgegevens en contactgegevens. Je cv en je motivatietekst kun je uploaden. Je krijgt een automatische ontvangstbevestiging als we al je gegevens in goede orde hebben ontvangen.

Vervolgens neemt onze recruiter jouw sollicitatie in behandeling. Sluit deze aan op de betreffende vacature of komt de inhoud van jouw cv overeen met onze dienstverlening, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de recruiter.
Samen bepalen we vervolgens of je onderdeel uit zult maken van onze flexpool.

Als er nog geen concrete vacature voorhanden is, gaan we op zoek naar een passende uitdaging. Als we deze voor je gevonden hebben, ben je helemaal klaar om als Wmo consulent of medewerker leerlingenvervoer aan de slag te gaan!

Recente vacatures