Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Forseti People

Naast consultancy ook detachering

Forseti is een adviesorganisatie met meer dan 10 jaar ervaring in het doelgroepenvervoer. Onze medewerkers werken met passie en combineren uitstekende vakkennis met de vaardigheden om mensen en organisaties te begeleiden en processen aan te sturen. Deze gedrevenheid zetten wij met Forseti People door in detacheringsopdrachten. Onze divisie Forseti People is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering van deskundigen binnen de werkvelden doelgroepenvervoer (leerlingenvervoer) en Wmo. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van vakspecialisten en generalisten waarmee we snel de juiste persoon vinden voor het project en organisatie(cultuur) van onze opdrachtgevers.

De kracht van het team van Forseti People zit in een goede match tussen vraag en aanbod. De relatiebeheerder zorgt voor een scherp beeld van de behoefte van onze opdrachtgevers, signaleert ontwikkelingen en formuleert in nauwe afstemming met de opdrachtgever de precieze vraag. De recruiter realiseert een snelle en passende invulling met de juiste kandidaat. Zij onderhoudt de contacten met onze kandidaten en medewerkers op locatie en draagt zorg voor uitbreiding van het netwerk. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en beide gedreven kwaliteit te leveren.

Groot netwerk

Wij kunnen ons altijd beroepen op het aanwezige netwerk van de consultants binnen Forseti. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van beschikbare vacatures en dragen we continu zorg voor een juiste invulling hiervan.

Hoge mate van expertise

Al onze medewerkers krijgen vakinhoudelijke ondersteuning van de specialisten binnen Forseti, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Snelheid

Wij zijn zodanig georganiseerd dat we binnen 48 uur zorg kunnen dragen voor het leveren van een geschikte kandidaat voor uw project of vacature.